ΒΙΩΜΑΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ/ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ Α' ΕΠΙΠΕΔΟΥ ILD

Πρόκειται για το κορυφαίο καινοτόμο πρόγραμμα επαγγελματικής εξειδίκευσης στο εξειδικευμένο επιστημονικό πεδίο αιχμής των ξένων Γλωσσών σε μαθητές με ή χωρίς ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες.


NEA ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 16 & 17 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2019
EARLY BIRD:12/10/2019
(Ακολουθεί η ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ)

'ΟΛΙΣΤΙΚΗ ΔΙΔΑΚΤΙΚΗ ΞΕΝΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ & ΔΥΣΛΕΞΙΑ'
Από τη θεωρία στην πράξη:
τι κάνουν οι κορυφαίοι καθηγητές παγκοσμίως και με ποιον τρόπο

Σημειώνουμε ότι η συγκεκριμένη εκπαίδευση, η οποία είναι μέρος της πρωτοποριακής Μεθόδου 3Dlexia Paradigm 4English της Κας. Παππά και εφαρμόζεται στη Δημόσια Παιδεία της Αργεντινής είναι βιωματική και πρακτική, δίνοντας τη δυνατότητα στους εκπαιδευτικούς να ξεκινήσουν από την επόμενη ημέρα στοχευμένες παρεμβάσεις στο πεδίο της ξένης γλώσσας σε μαθητές με μαθησιακές διαφορετικότητες:

https://www.youtube.com/watch?v=enr7SvKO_ug&feature=share&fbclid=IwAR0LhvKPjyR3EhuIdiR5JRGGl7bfnNFkwqCQJyNn5S3Jvfd38HeKTvnxWDc

https://www.youtube.com/watch?v=pCU56e2ntZM&feature=share&fbclid=IwAR2n1CFAXCY1Sgw_SpnlwUnFOUsRkehEIhA8Ls3JsC_TLh44PXIukcpIJuE

ΜEET THE MENTOR 

Aggeliki Pappa - CEO 'i love dyslexia'

∞ Συνεργάτης Υπουργείων Παιδείας Αργεντινής, Kύπρου & OECD
∞ Στους 50 Κορυφαίους Εκπαιδευτικούς στον κόσμο,
    Global Teacher Prize επί δύο συναπτά έτη 2016 & 2017
∞ Νικήτρια Ευρώπης-British Council UK- UK Alumni Awards
    Social Impact Award
∞ Επιστημονικός Συνεργάτης, Folkuniversitetet-Uppsala, Sweden,
    Birmingham University,UK 

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ - click here

ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ & ΚΟΣΤΟΣ - click here

ΠΡΟΣΟΧΗ. Η Εκπαίδευση της Μεθόδου 3Dlexia της Κυρίας Αγγελική Παππά καθώς και το περιεχόμενο των εκπαιδεύσεων της υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα που ανήκουν στην Κυρία Παππά και το      “i love dyslexia” αποκλειστικά. Οποιαδήποτε αναδημοσίευση της εκπαίδευσης και της Μεθόδου από́ τρίτους είτε σε ολόκληρη την ευρύτητα τους είτε μέρος αυτών χωρίς γραπτή συγκατάθεση της Κυρίας Παππά και οποιαδήποτε εμπορική χρήση τόσο της 3Dlexia Method όσο και της Εκπαίδευσης της Κυρίαs Παππά διώκεται ποινικά σύμφωνα με το νόμο 2121/93.